Brownie met bosbessen botercreme

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Disposable bakvorm

Disposable bakvorm

Mix voor Brownies

Mix voor Brownies

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Allergenen: Noten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Extra lekker: trempeer de plakken brownie eerst met contreaux alvorens ze te bespuiten met de bosbessencrème.

Tip

Maak je de botercrème van te voren dan wordt de boter weer hard. Draai de crème dan kort nog even door voor je deze gebruikt.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Brownie:
Bosbessencrème:
  • 150 g roomboter, kamertemperatuur
  • 250 g poeder suiker
  • Rasp van 1 sinaasappel
  • 175 g bosbessen jam
  • ½  tl bourbon vanille pasta
  • 1 tl balsamico azijn 
Afwerking:
  • Gebroken stukken chocolade schotsen 
  • Hazelnoot nougatine 

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.