Blondies met witte chocolade en pecannoten
Voorbereiding:
- Verwarm de oven voor (elektrisch 170 graden, hetelucht 160 graden)
- Smelt de chocolade met de boter au bain marie
- Neem van het vuur en voeg de suiker toe. Mix tot alles goed is gemengd
- Voeg de eieren toe, blijf mixen in verband met het stollen van de eieren
- Voeg patentbloem, vanille extract en de gehakte pecannoten toe en schep door het beslag
- Stort alles in de disposable bakvorm
- Steek hele pecannoten in het beslag (zodat er na het snijden op elk stukje een pecannoot ligt)
- Bak de blondies ca. 40 minuten tot de bovenzijde goudbruin is
- Laat volledig afkoelen voor het snijden
- De blondies kunnen in een dichte doos 4 dagen bewaard worden of een maand afgesloten in de diepvries
GEBRUIKTE PRODUCTEN


Dr. Oetker Professional Disposable bakvorm


Koopmans Professional Patentbloem
Allergenen




Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- 1 Dr. Oetker Professional Disposable Bakvorm
- 1 Keukenmachine / mengmachine
- 300 g witte chocolade
- 250 g boter
- 300 g kristalsuiker
- 240 g eieren
- 3 tl vanille extract
- 400 g Koopmans Professioneel Patentbloem
- 240 g pecannoten, fijngehakt
- 24 hele pecannoten