Basisrecept kruimelbodem
Werkwijze kruimelbodem:
- Smelt de boter in een pannetje
- Neem het pannetje van het vuur en roer de kruimelbodemmix door de gesmolten boter
- Voorzie de taartvorm van bakpapier
- Bedek de bodem van de taartvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel of een stampertje
- Zet ca. 10 minuten in de koelkast
GEBRUIKTE PRODUCTEN


Dr. Oetker Professional Mix voor kruimelbodem


Dr. Oetker Professional Bakspray
Allergenen



Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.
Tip
De kruimelbodem kan meegebakken worden bij bereiding van cheesecake of direct gebruikt worden voor koude taarten.
Bereken je kostprijs
SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?
Benodigdheden & ingrediënten
Benodigdheden:- Taartvorm met bakpapier
- 250
g Dr. Oetker Professional kruimelbodemmix
- 75 g boter (gesmolten)
- Bakspray Dr. Oetker Professional