Basisrecept klassieke crumble
Werkwijze crumble:
Op zoek naar een leuk recept voor de toepassing van de klassieke crumble? Maak eens appeltaart met cranberries en amandel crumble!
- Snij de koude boter in blokjes
- Verkruimel in de keukenmachine de boterblokjes met de suiker en de bloem tot een crumble

GEBRUIKTE PRODUCTEN


Koopmans Professional Patentbloem
Allergenen


Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.
Tip
Toepassing kruimeltaart:Strooi als kruimelig deeg bovenop een fruittaart voor het bakken.
Tip
Toepassing dessert:Strooi kruimels bovenop een fruit(compote) en bak goudbruin.
Tip
Toepassing stevige taartbodem:Maak een bol van de kruimels en rol deze uit. Bekleed de bakvorm met het deeg.
Tip
De smaak van het deeg is heel neutraal. Je kunt een deel van de suiker vervangen voor vanillesuiker voor een vanillesmaakjeTip
Vervang een deel van de bloem door cacao voor chocoladedeeg. Je kunt ook kaneel toevoegen voor kaneelkruimels.
Tip
Gaat het deeg plakken? Zet het even in de vriezer of koeling en kruimel het deeg daarna tussen je handpalmen.
Bereken je kostprijs
SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?
Benodigdheden & ingrediënten
Crumble:- 125 g suiker
- 125 g koude roomboter
- 200 g Koopmans Professioneel Patentbloem
- Snuf zout