Basisrecept klassieke crumble

Print recept

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Patentbloem

Patentbloem

Allergenen

Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Toepassing kruimeltaart:
Strooi als kruimelig deeg bovenop een fruittaart voor het bakken.

Tip

Toepassing dessert:
Strooi kruimels bovenop een fruit(compote) en bak goudbruin.

Tip

Toepassing stevige taartbodem:
Maak een bol van de kruimels en rol deze uit. Bekleed de bakvorm met het deeg.

Tip

De smaak van het deeg is heel neutraal. Je kunt een deel van de suiker vervangen voor vanillesuiker voor een vanillesmaakje

Tip

Vervang een deel van de bloem door cacao voor chocoladedeeg. Je kunt ook kaneel toevoegen voor kaneelkruimels.

Tip

Gaat het deeg plakken? Zet het even in de vriezer of koeling en kruimel het deeg daarna tussen je handpalmen.

Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Crumble:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.