Basisrecept Hollandse Cake

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bakspray

Bakspray

Cakemeel

Cakemeel

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Cake maak je luchtiger door de melk te vervangen door een extra ei. 

Tip

Om een trendy New Cake te maken varieer je met toevoegingen, kleuren en texturen. Speel in op gezondheid (Nutty Banana), op seizoen (Pumpkin Cake), op textuur (Chocolate Marble Cake of Rasberry Swirl Cake bij Starbucks) of gewoon met een leuke naam zoals een Drunken Blondie (half witte & half chocolade cake)
Basisrecept Hollandse Cake Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
  • Cakevorm van 25 cm
  • Keukenmachine of mixer 
Hollandse Cake: 
  • 250 g Koopmans Professioneel Cakemeel 5kg
  • 200 g roomboter of margarine (kamertemperatuur)
  • 200 g witte basterdsuiker
  • 3 eieren (m) (kamertemperatuur)
  • 50 ml melk (kamertemperatuur)

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.