Basisrecept harde wenerdeeg

Print recept

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Patentbloem

Patentbloem

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Maak het deeg in zo kort mogelijke tijd om te voorkomen dat het deeg te zacht wordt door de boter.

Tip

Zachte tarwesoorten worden gebruikt voor gebak en cake. Harde tarwesoorten worden gebruikt voor brood.

Tip

Harde wenerdeeg is ook als uitgerolde plak kant en klaar verkrijgbaar. Net zo makkelijk als bladerdeeg en ideaal om heel snel taarten te kunnen bakken! De kwaliteit van een vriesvers deeg is uitstekend; het wordt tenslotte pas gebakken in jouw oven.
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Harde wenerdeeg:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.