Appeltaart Didier Besnard

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Bakspray

Bakspray

Custardpoeder

Custardpoeder

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Bekijk hier meer unieke appeltaartrecepten!

Tip

Deze huisgemaakte taart is naast de ronde vorm, ook makkelijk te bereiden in een bakplaat van 37x28cm of 1/2 GN (Beko verpakkingen). 

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!

Tip

Gebruik je de vulling niet direct, dan laat de vulling uitlekken in een vergiet of zeef i.v.m het vocht
Appeltaart Didier Besnard Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden:
Bodem:
Vulling:
Amandelspijs:
  • 130 g boter (kamertemperatuur)
  • 150 g amandelspijs (Dr. Oetker) 
  • 80 g eieren
Afwerking:
  • 80 g kersen jam / poedersuiker

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.