Appeltaart Coupe Soleil

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Mix voor Banket bakkersroom

Mix voor Banket bakkersroom

Harde wenerdeeg

Harde wenerdeeg

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten Kan sporen bevatten van Lupine Allergenen: Melk Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Soja

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Door de ronde hoeken van een GN bakvorm heb je veel snijverlies. Kies voor een rechte bakvorm
(Dr. Oetker Professional disposable bakvorm) om je rendement te verbeteren of verwerk snijresten in andere toepassingen. Bekijk onze tips voor derving!
Bereken je kostprijs SOS! Hulp nodig bij het verwerken van taart?

Benodigdheden & ingrediënten

Bodem:
Vulling:
  • 6 appels (Jonagold)
  • 100 g roomboter
  • 100 g kristalsuiker
Frangipane:
  • 200 g amandelspijs (Dr. Oetker)
  • 100 g boter
  • 100 g eieren 
Voor de "Coupe soleil" top:

Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.