Appel bramen crumble

GEBRUIKTE PRODUCTEN

Patentbloem

Patentbloem

Allergenen

Allergenen: Ei Allergenen: Gluten

Allergeneninformatie bepaald op basis van gebruikte ingrediënten. Check altijd de meest recente allergeneninformatie per product op psinfoodservice.nl.

Tip

Serveer (warm) met een bolletje ijs of crème fraiche! 

Tip

Varieer door het seizoen met verschillende soorten fruit!

Tip

Nog sneller een crumble maken? Gebruik restanten Koopmans Professioneel harde wenerdeeg. Breek in stukjes, voeg suiker of havermout toe (verhouding 5:1) en maal in enkele seconden fijn in de keukenmachine.
Bereken je kostprijs

Benodigdheden & ingrediënten

Benodigdheden voor 10 ramequins (7cm ø)

Vulling:
  • 5 appels (Jonagold)
  • 125 g rozijnen
  • 125 g suiker
  • 1 el citroensap
  • 1 tl kaneel 
  • 450 g bramen (of een ander (seizoens)fruit naar keuze)
Crumble:


Jouw recept delen?

Jouw recept delen?
Jouw recept is geld waard

Stel je vraag

Hulp nodig? Chef Didier en onze productontwikkelaars helpen je met jouw technische vragen. We geven binnen twee werkdagen antwoord op jouw vraag.