Huisgemaakte taart op de kaart
Dr. Oetker Professional Koopmans Professioneel

Recepten petit grand dessert

Het petit grand dessert is een verrassende afsluiter van een overheerlijk diner! Dit keer geen overdadig dessert na een avond tafelen, maar drie kleine desserts op een bordje. Met een aantal handige tips, tricks en shortcuts laten wij je zien dat het maken van dit dessert niet moeilijk hoeft te zijn. Kies jij voor de chocolade variant of is tropical de favoriet van jouw gast?

Petit grand dessert chocolade

Het petit grand dessert chocolade bestaat uit 3 componenten. Klik hieronder voor de recepten.
Chocolade koffiemousse tompouce
Chocolade taartpuntje
Karamelijs koeksandwiches

Petit grand dessert tropical

Het petit grand dessert tropical bestaat ook uit drie componenten. Klik hieronder voor de recepten:
Limoen kwark slice
Ricottaroom en passievrucht taartjes 
Mojito mini cakejes

Over Marianne Snel

Marianne Snel is foodstylist, foodfotograaf en receptontwikkelaar. 
Een creatieve duizendpoot die met haar creativiteit en kennis culinaire producties maakt. Haar receptuur is niet alleen heel smaakvol en gemakkelijk om te bereiden. Ze zijn ook nog eens plaatjes om naar te kijken. Marianne doet met regelmaat de styling voor kookboeken, maakt culinaire producties voor foodprofessionals en ontwikkelt receptuur voor Marqt, Honig, Heinz en Dr. Oetker Professional. 

Limoen kwark slice

Limoen kwark slice

Mojito mini cakejes

Mojito mini cakejes

Ricottaroom en passievrucht taartjes

Ricottaroom en passievrucht taartjes